woensdag 26 november 2014

Chocolate Related Recipes for Diabetics

Chocolade Verwante Recepten voor diabetici

Er is een langdurige discussie of diabetici chocolade kon eten geweest. Misschien is er moet echt chocolade-gerelateerde recepten voor diabetici. We moeten niet vergeten dat deze patiënten kunnen zijn eet chocolade voor jaren voordat ze werden gediagnosticeerd met de ziekte en dus misschien vind het heel ontnemen om zonder de hele tijd zeggen chocolade. Sommige, aan de andere kant, gewoon wilt misschien een hapje of twee te krijgen maar dat lukte niet vanwege deze mythe.

In werkelijkheid, diabetici kan net als mensen met een andere ziekte wat ze willen ñ maar met mate te eten. Het is een eenvoudige waarheid, dat is weliswaar moeilijk te volgen. Het is genoemd "de verboden treat" of de "donkerste verleidingen" vele malen, maar er is geen gebruik te zeggen dat mensen met diabetes moeten bonbons volledig uit hun leven.

Er zijn onderzoeken gedaan in Europa beweren dat het eten van chocolade af en toe geweest en met mate daadwerkelijk verhogen insuline respons. De vangst is dat het een tijdje duurt voor het lichaam om chocolade suiker absorberen dan die van brood en aardappelen, zodat het lichaam de tijd heeft om het niveau van de reactie op suiker te passen. De enige reden voor het voorkomen van diabetes patiënten te veel eten chocolade is de mogelijkheid om obesitas veroorzaken zo weinig tijd. Indien de diabetische chocolade als onderdeel van een maaltijd of dessert moeten eten, het lichaam absorbeert nog langzamer. Ja, dat kon hij truc voor diabetische chocoladeliefhebbers!

Ook is het onveilig om te geloven in claims van sommige producten die ze ofwel 'diabetische chocolade' of 'diabetische vriendelijke'. U bent nog steeds verplicht om goed te kijken en te zien of ze met behulp van hoge niveaus van fructose in plaats van suiker, want als een diabeticus zelf, kan je goed weten dat het net zo gevaarlijk. Dus, gezien het feit dat we al de lucht hebt opgeruimd, en hier is een favoriete snack dat alle diabetici kan beginnen verzinnen en feest op!

CHOCOLADE-MANGO ROOMCAKE 

Ingrediënten
250g / 8oz Ground Graham Crackers
150g / 5oz melk
1 pak hele Graham crackers
100g / 3Ωoz ongezouten boter
150g / 5oz donkere chocolade
150g / 5oz golden syrup
75g / 2Ωoz rozijnen
100g / 3Ωoz gehakte rijpe mango's
30g / 1oz cashewnoten, fijngehakt (optioneel)
60g / 2oz pecannoten, gehakt (optioneel)
350g slagroom

Methode
1. Bekleed de zijkanten van de 8inches ondiepe pan.
2. Leg het geheel crackers onderaan de pan
3. Meng de melk, room, siroop met de hand tot pluizig.
4. Smelt de chocolade en boter op een dubbele vleeskuikens en zet apart. De chocolade moet niet al te klef en niet te licht.
5. Giet sommige van de room op de top van de crackers en gelijkmatig verdelen.
6. Besprenkel een aantal van de chocolade op de top van de room en daarna leg de mango's
7. Strooi wat noten voor textuur
8. Giet er vervolgens wat terrein graham om de crème te integreren, voor het regelen van hele degenen opnieuw.
9. Herhaal de stappen totdat de pan bijna gevuld is om het deksel.
10. Ten slotte, garneer de bovenkant met room mengsel en bestrooi met noten en rozijnen. Als u nog wat chocolade achtergelaten, kunt u ook een aantal bovenop.
11. in de koelkast voor een minimum van tien minuten te laten de graham absorberen het roommengsel. Hoe langer het blijft in de ref, hoe beter.
12. Dit dient 12.

Een herinnering aan onze diabetische vrienden, neem dan vasthouden aan jezelf van afwerking tot de hele pan. Deel het met vrienden. Het is vrij verleidelijk en dat het goed is om toe te geven, maar je gezondheid komt op de eerste voordat er iets. Bij het eten van chocolade, zorg ervoor dat je het beste van wat chocolade-gerelateerde recepten voor diabetici!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten